Vrlo profesionalno odrađena edukacija, pristupačni i vrlo ljubazni stručnjaci, koji imaju želju da prenesu znanje, razjasne svaku nedoumicu i voljni pomoći. Zahvalna sam svima Vama u BIOCentru i posebna pohvala gđi. Aniti Šporec, ali i svojoj tvrtki Yasenka d.o.o. što mi je omogućila ovakvu edukaciju.

Joud Kassab, Yasenka d.o.o., 17.10.2023.

Bilo mi je zadovoljstvo da u okviru biotehnološke radionice prisustvujem eksperimentu koji je imao za cilj optimizaciju bioprocesa. Mentorke Adriana i Matea su pokazale veliku stručnost, profesionalnost i znanje koje umeju da prenesu na polaznike obuke.

Lidija Gajić, mag. ing., Republika Srbija

Praktična radionica “Osnove staničnih kultura” ispunila je moja očekivanja. Voditelj (dr. Marko Marjanović) stručan je za područje staničnih kultura i pristupačan za komunikaciju te je radionica protekla u poticajnoj i zanimljivoj atmosferi. Ukratko, i korisno i ugodno.

Mr.sc. Marijana Kapustić, dipl. ing. biologije, Imunološki zavod

Pred sam kraj diplomskog studija dobila sam priliku odraditi stručnu praksu u Laboratoriju za proteomiku pod vodstvom dr.sc. Ane Butorac i u laboratoriju za staničnu biologiju pod vodstvom dr.sc. Marka Marjanovića, u BICRO BIOCentru d.o.o. Izuzetno sam im zahvalna na pruženoj prilici i njihovom nesebičnom prenošenju znanja i iskustva koje će mi zasigurno pomoći u mojoj budućoj karijeri. Topla i obiteljska atmosfera između svih zaposlenika će mi zasigurno ostati u lijepom sjećanju, te bih svim studentima koji su zainteresirani raditi u okruženju stručnih ljudi i u ugodnoj atmosferi, preporučila dolazak u BIOCentar.

Iva Vukoja, studentica, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Vrlo profesionalno odrađena edukacija. Ljubazno osoblje koje ima želju da prenese znanje i pomogne. Posebna pohvala gđi. Aniti Šporec, a ni mlađa kolegica Iva Bebek ne zaostaje za svojom mentoricom.
Naprosto sam uživala u svemu: komunikaciji s predavačicama, spoznavanju novih stvari, obilasku laboratorija, upoznavanju novih ljudi, časkanju uz kavu i ručak.
Zahvalna sam svima Vama u BIOCentru, ali i svojoj tvrtki Petrokemiji d.d. što mi je omogućila ovakvu edukaciju.

Ksenija Babić, dipl. ing., Petrokemija d.d.

Odlično iskustvo, profesionalni, stabilni i susretljivi predavači/voditelji radionica koji bez dociranja rado dijele svoje znanje.

Ana Vučenović Mijatović, Imunološki zavod

Pristupačni i vrlo ljubazni stručnjaci, podijelili puno znanja u malo vremena. Teorijska i stručna praksa kroz radionicu od velike koristi za daljnji rad.

Josipa Ćakarun Miletić, Imunološki zavod

Odlično iskustvo, naučila sam sve potrebno za dobro provođenje eksperimenta.

Marina Prislin, Hrvatski veterinarski institut

Dr. Marjanović je odličan predavač i nesebično je odgovarao na sva naša pitanja. Praktična edukacija iz protočne citometrije bila je jednom rječju izvrsna!

Dr. sc. Nina Kresić, Hrvatski veterinarski institut

Stručna edukacija “Tekućinska kromatografija i spektrometrija masa” nadmašila je moja očekivanja. Edukacija se sastojala od predavanja i praktičnih vježbi, a teorijska podloga i protokoli za vježbe bili su dio materijala koje smo dobili na početku radionice. “Radna” atmosfera je bila izuzetno ugodna i opuštena. Obje voditeljice (dr. sc. Ana Butorac i Marina Markeš, mag. chem.) su pokazale stručnost i sposobnost da svoje znanje prenesu na nas polaznike. Također, bile su pristupačne i otvorene pitanjima. Sve u svemu, radionica je bila korisna te bih ju preporučila i svojim kolegama.

Nina Čuljak, mag. ing., Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Iskustvo bi komentirala kao odlično. Kolegice koje su održale edukaciju su odlične predavačice, izuzetno pristupačne i ljubazne, spremne odgovoriti na bilo koje pitanje, razjasniti svaku nedoumicu i pomoći. Edukacija je održana na izuzetno stručan, a opet i početnicima razumljiv način. Svaka od tehnika je predstavljena od početka, kako bi se ponovio i utvrdio teorijski dio, a praktični je dio smisleno strukturiran od početka do kraja.

Ana Matošević, mag. chem., Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada (IMI)

Radionice održane 12. i 13. listopada 2021. godine bile su vrlo zanimljive i poučne, ugodne atmosfere, predavačice izuzetno susretljive te je teorija i primjena metoda HPLC i MS vrlo dobro objašnjena.

Marija Bartolić, Institut za medicinska istraživanja i medicinu rada (IMI)