Pozivamo Vas da i ove godine sudjelujete u Zimskoj školi komercijalizacije znanosti, u organizaciji Farmaceutsko-biokemijskoga fakulteta i Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, koja će se održati od 24. do 28. studenog 2020.

U četvrtak, 26. studenog, u poslijepodnevnom terminu imat ćete priliku poslušati predavanje direktorice BICRO BIOCentra d.o.o., dr. sc. Marije Lovrić i panel raspravu na temu „Creating and Growing New Ventures in Bio & Health“.

U subotu, 28. studenog, u prijepodnevnom terminu održat će se kratki Q&A sa svim uključenim panelistima, a nakon toga polaznici će imati kratko predstavljanje pred panelom.

Cilj Zimske škole je potaknuti sudionike u kreiranju inovacija temeljenih na vlastitom istraživanju te povezati studentsku i poslovnu zajednicu.

Sukladno epidemiološkim mjerama svi webinari i tečajevi održavat će se online preko aplikacije  Zoom. Cijeli program održavat će se na engleskom jeziku.

Prijava za Zimsku školu komercijalizacije znanosti je otvorena za sve studente, doktorande, mlade profesionalce i istraživače diljem Europe.

Prijaviti se možete na: https://winterschool.pharma.hr/

 

Više o Zimskoj školi možete saznati na:

Web stranici Sveučilišta u Zagrebu

LinkedInu

Facebooku