Najavljujemo 13. Konferenciju digitalne medicine FUTURE IS NOW koja će se održati 16. travnja 2021. Konferenciju organizira tvrtka HIT konferencije,a pod pokroviteljstvom je Ministarstva zdravstva.

Teme konferencije FUTURE IS NOW bit će vezane za cijepljenje te korištenje zdravstvenih podataka u svrhu poboljšanja ishoda liječenja u kardiologiji. Kako bi event bio pristupačan internacionalnoj publici dio konferencije bit će održan na engleskom jeziku.

FUTURE IS NOW održava se na godišnjoj razini u Zagrebu, Bratislavi, Budimpešti, Pragu i Beogradu te svojim sudionicima prezentira zanimljive i korisne panele već petu godinu zaredom, čime omogućuje okupljanje svih relevantnih sudionika u zdravstvu i javnu razmjenu mišljenja o procesima digitalizacije zdravstvene zaštite, potičući njezin daljnji napredak.

Konferenciji će prisustvovati brojni liječnici, farmaceuti, MedTech, zdravstvene i IT tvrtke, Ministarstvo zdravstva, HZZO te mala i srednja poduzeća koja se bave zdravstvom, a među njima u panel raspravi na temu „Cijepljenje, inovacija i komunikacija“ će sudjelovati i naša direktorica dr.sc. Marija Lovrić.

Konferencija će se održati u skladu s epidemiološkom situaciju – bit će osigurane sve propisane epidemiološke mjere, a prenosit će se i online.

Svi zdravstveni djelatnici prilikom kupnje kotizacije ostvaruju popust od 50 %.

Više detalja o nadolazećem eventu možete saznati na web stranici hit-konferencija.hr.