U utorak, 07.06.2022.g. održati će se webinar na temu ”Onalabs Inno-Hub – leading the next healthcare revolution in monitoring” s početkom u 10:00 sati. 

Medicinski napredak u dijagnostici i liječenju doprinosi duljem životu uz bolju kvalitetu života. Ipak, većina dosadašnjih analiza biomarkera (laktat, glukoza, kortizol,…) zahtijeva uzorke krvi. Navedeno predstavlja prepreku njihovoj uporabljivosti u praćenju u stvarnom vremenu i uzrokuje važne probleme. Onalabs sudjeluje u sljedećoj revoluciji u zdravstvu, stvarajući set uređaja za daljinsko ispitivanje u kojima se podaci kontinuirano obrađuju i analiziraju. Onalabs stvara pametne uređaje za mjerenje relevantnih biomarkera bilo kada, bilo gdje bez boli zahvaljujući patentiranoj tehnologiji koja može pretvoriti znoj u inteligentni biofluid i kožu u pametnu podatkovnu platformu.

Na webinaru bit će govora o primjeni tehnologije u zdravstvu i korištenju podataka kojima se poboljšava ishod kako za pacijente tako i za cjelokupni zdrastveni ekosustav.

O predavačici:

Elisabet del Valle, PhD CEO & Co-founder Onalabs Inno-Hub

Stručnjak za upravljanje inovacijama s više od 15 godina profesionalnog iskustva u patentima, licencama, poduzetništvu i korporativnom strateškom razvoju. Doktor biotehnologije, diploma iz biokemije, suosnivač Onalabs Inno-Hub-a, start-upa posvećenog razvoju medicinskih i sportskih uređaja za neinvazivno, daljinsko, pametno praćenje fizioloških parametara u stvarnom vremenu.

Suosnivač ”Cliclab Transformative Agent”, agencije specijalizirane za binomski stav i inovacije za društvenu transformaciju. Izvanredni profesor na Autonomnom sveučilištu u Barceloni na Odsjeku za poslovanje, podučavanje upravljačkih vještina, vodstva, poslovnog upravljanja, inovacija i poduzetništva. Istraživač u CREIS-u (Centru za studije i istraživanja u poduzetništvu i društvenim inovacijama) i član ”Social Value International” (globalne mreža fokusirana na društveni utjecaj i društvenu vrijednost).

Webinar će se održati na engleskom jeziku putem Teams-a. Predviđeno trajanje webinara je sat vremena.

Prijave se zaprimaju na LINK