Iznimno sam zahvalna što sam dobila priliku odraditi eksperimentalni dio diplomskog rada u BIOCentru. Jedno veliko i poticajno iskustvo, koje će mi zasigurno pomoći u daljnjem zapošljavanju i budućoj karijeri. Imala bih samo riječi hvale za sve djelatnike te male “obiteljske” zajednice. Otvoreni za bilo kakva pitanja, spremni pomoći, strpljivo pokazati i nesebično prenijeti svoja znanja i iskustva. Toplo bih preporučila svim studentima koji žele ući u znanstveni svijet i u ugodnoj atmosferi naučiti nešto više.

Katarina Brajković, studentica, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

 

Tijekom izrade eksperimentalnog dijela diplomskog rada najviše vremena provela sam u mikrobiološkom laboratoriju. Mentorica dr. sc. Adriana Lepur kao i mag. ing. Matea Skoblar bile su mi od velike pomoći. Pokazale su i objasnile kako se radi pojedina tehnika, prepustile mi samostalan rad te ispravljale ukoliko pogriješim. Svi zaposlenici iznimno su pristupačni i prijateljski raspoloženi. Zahvalna sam na prilici i iskustvu koje sam stekla radeći u odlično opremljenim laboratorijima.

Ana Gukov, studentica, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Na drugoj godini diplomskog studija Prehrambeno inženjerstvo imala sam priliku provesti stručnu praksu u Mikrobiološkom laboratoriju BIOCentra pod mentorstvom dr. sc. Adriane Lepur. Upute, nadzor i savjeti mentorice pomogli su mi u primjeni teorijskog znanja stečenog tijekom studija u praktičnom rješavanju prethodno definiranih radnih zadataka. Zahvaljujući stručnoj praksi stekla sam vrlo korisno životno i radno iskustvo te razvila profesionalne vještine. Zbog iznimne stručnosti i susretljivosti djelatnika BIOCentra bilo mi je zadovoljstvo raditi u ugodnoj i dinamičnoj radnoj okolini. Smatram da stručna praksa u BIOCentru predstavlja vrijedan oblik ulaganja u buduću poslovnu karijeru.

Kristina Vugrinec, studentica PBF-a

Dio svog diplomskog rada odradila sam u BIOCentru u Bioanalitičkom laboratoriju za proteomiku pod mentorstvom dr. sc. Ane Butorac. Zahvaljujući stručnosti i susretljivosti cijelog tima dobila sam motivaciju i želju za radom u laboratoriju i znanosti. Osim izuzetno ugodne atmosfere i pozitivnog iskustva stekla sam puno novog znanja i vještina koje će mi služiti u budućoj karijeri.

Marija Gunjača, mag. nutr