Creaticon, poznata hrvatska kompanija koja se bavi proizvodnjom i distribucijom dermokozmetike, tri je prelijepe godine provela u prostorijama BIOCentra. Zajedno s BIOCentrom smo rasli, učili i razvijali se u u periodu izgradnje našeg vlastitog razvojnog i proizvodnog pogona u Zagrebu. Čitavo vrijeme boravka u BIOCentru bili ste nam sjajna podrška i partner, uvijek spremni na dogovor i pomoć, uvijek ugodni i otvoreni. Kad sljedeći put prerastemo vlastite kapacitete i trebamo skalirati svoje poslovanje, BIOCentar će zasigurno biti prva destinacija kojoj ćemo se obratiti za podršku u novim poslovnim avanturama.

Jelena Skendzic Ratkajec, direktorica, Creaticon d.o.o.

Zahvaljujući infrastrukturi BIOCentra, razvojno-istraživačke aktivnosti odvijale su se na najvišoj mogućoj razini sa uspješnim rezultatima, što je u konačnici omogućilo nastavak biotehnoloških aktivnosti proizvodnje kliničke serije lijeka u proizvodnom pogonu. Genera istraživanja d.o.o. od 2022. godine biotehnološke aktivnosti provodi u laboratorijskoj infrastrukturi proizvodnog pogona, dok uspješnu suradnju sa BIOCentrom nastavlja korištenjem uredske infrastrukture i usluga Centralnog laboratorija. Osim toga, suradnja se nastavlja i kroz program BIOEdukacije, kojim se djelatnicima Genera istraživanja omogućuje pristup kvalitetnim edukacijskim programima iz područja biotehnologije, suvremenim metodama rada i networkingu.

Dora Adanić, Genera istraživanje d.o.o.

Ugovoreni poslovi su izvršeni kvalitetno, precizno u dogovorenim rokovima uz vrlo korisne stručne komentare i sugestije za postizanje najboljih efekata po tražene usluge.

Dr. sc. Dražen Oraić, Hrvatski veterinarski institut Zagreb

Iskustvo je izvrsno, visoko profesionalni rad kolega iz BIOCentra, odrađen prema dogovoru i na vrijeme.

Prof. dr. sc. Ines Drenjančević, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera Osijek, Medicinski fakultet

Profesionalno i korektno odrađen posao.

Dr. sc. Martina Grdiša, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu