BIOUmrežavanje

Što je BIOUmrežavanje?

Program BIOUmrežavanja nudi pristup postojećoj mreži relevantnih institucija, kompanija i pojedinaca u Hrvatskoj. Ujedno povezuje domaće mreže s međunarodnim partnerima i kolegama.

Uz pomoć programa BIOUmrežavanja potičemo i omogućavamo jednostavnije uspostavljanje kvalitetnih veza između bioznanstvene zajednice te institucija ili potencijalnih partnera iz drugih sektora: investitora, javnih institucija i poslovnih partnera iz drugih industrija.

Redovni sastanci i okupljanja članova i partnera dobra su prilika za uspostavljanje potencijalne suradnje i vrlo često nude korisnu razmjenu jedinstvenog iskustva.

Sudjelovanjem na klupskim događanjima ostvaruje se značajna marketinška prisutnost i olakšava stvaranje novih poslovnih prilika.

Program BIOUmrežavanje omogućava pristup bazama podataka koje sadrže kvalitetne, provjerene informacije o projektima i tehnološkim rješenjima namijenjenim tržištu te informacije o potencijalnim znanstvenim i poslovnim partnerima.

Osim toga, program nudi i važne regionalne kontaktne točke u drugim gradovima gdje postoji značajnija količina kvalitetnih projekata koji imaju potrebu za uslugama BIOCentra.

U sklopu ovog programa potičemo interes za komercijalizaciju istraživačkih rezultata i lakši ulazak u poduzetničke poduhvate.

Za daljnje informacije o uključenju u Program BIOUmrežavanje kontaktirajte nas na info@biocentre.hr.