Bilo mi je zadovoljstvo da u okviru biotehnološke radionice prisustvujem eksperimentu koji je imao za cilj optimizaciju bioprocesa. Mentorke Adriana i Matea su pokazale veliku stručnost, profesionalnost i znanje koje umeju da prenesu na polaznike obuke.

Lidija Gajić, mag. ing.

Praktična radionica “Osnove staničnih kultura” ispunila je moja očekivanja. Voditelj (dr. Marko Marjanović) stručan je za područje staničnih kultura i pristupačan za komunikaciju te je radionica protekla u poticajnoj i zanimljivoj atmosferi. Ukratko, i korisno i ugodno.

Mr.sc. Marijana Kapustić, dipl. ing. biologije, Imunološki zavod

Pred sam kraj diplomskog studija dobila sam priliku odraditi stručnu praksu u Laboratoriju za proteomiku pod vodstvom dr.sc. Ane Butorac i u laboratoriju za staničnu biologiju pod vodstvom dr.sc. Marka Marjanovića, u BICRO BIOCentru d.o.o. Izuzetno sam im zahvalna na pruženoj prilici i njihovom nesebičnom prenošenju znanja i iskustva koje će mi zasigurno pomoći u mojoj budućoj karijeri. Topla i obiteljska atmosfera između svih zaposlenika će mi zasigurno ostati u lijepom sjećanju, te bih svim studentima koji su zainteresirani raditi u okruženju stručnih ljudi i u ugodnoj atmosferi, preporučila dolazak u BIOCentar.

Iva Vukoja, studentica PBF-a

Vrlo profesionalno odrađena edukacija. Ljubazno osoblje koje ima želju da prenese znanje i pomogne. Posebna pohvala gđi. Aniti Šporec, a ni mlađa kolegica Iva Bebek ne zaostaje za svojom mentoricom.
Naprosto sam uživala u svemu: komunikaciji s predavačicama, spoznavanju novih stvari, obilasku laboratorija, upoznavanju novih ljudi, časkanju uz kavu i ručak.
Zahvalna sam svima Vama u BIOCentru, ali i svojoj tvrtki Petrokemiji d.d. što mi je omogućila ovakvu edukaciju.

Ksenija Babić, dipl. ing., Petrokemija d.d.

Odlično iskustvo, profesionalni, stabilni i susretljivi predavači/voditelji radionica koji bez dociranja rado dijele svoje znanje.

Ana Vučenović Mijatović, Imunološki zavod

Pristupačni i vrlo ljubazni stručnjaci, podijelili puno znanja u malo vremena. Teorijska i stručna praksa kroz radionicu od velike koristi za daljnji rad.

Josipa Ćakarun Miletić, Imunološki zavod

Odlično iskustvo, naučila sam sve potrebno za dobro provođenje eksperimenta.

Marina Prislin, Hrvatski veterinarski institut

Dr. Marjanović je odličan predavač i nesebično je odgovarao na sva naša pitanja. Praktična edukacija iz protočne citometrije bila je jednom rječju izvrsna!

Dr.sc. Nina Kresić, Hrvatski veterinarski institut