Uprava
Dr.sc. Dubravko Kičić, EMBA
Izvršni direktor
Predsjednik Uprave

Email: Dubravko.Kicic(at)biocentre.hr

Dr. Kičić je diplomirao na odsjeku fizike zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, na temu primjene biomagnetizma u medicinskoj dijagnostici te doktorirao na temu kombinacije metoda za funkcionalno oslikavanje mozga na Tehnološkom Sveučilištu u Helsinkiju. Tijekom znanstvene karijere bavio se kliničkim proučavanjem plasticiteta somato-motornog živčanog sustava ljudi. 

Kao stručnjak u kliničkoj neuroznanosti, dr. Kičić je niz godina radio kao konzultant za visokotehnološke tvrtke na razvoju i implementaciji kliničke tehnologije i metodologije. Ubrzo, njegov profesionalni fokus u potpunosti prelazi na komercijalne aspekte znanstvenih projekata te razvija menadžersku karijeru u polju visoke tehnologije i bio-tehnologije. U globalnoj medicinsko- tehnološkoj kompaniji Elekta Oy (EKTA-B.ST),   dr. Kičić upravlja multinacionalnim timom za istraživanje i razvoj te, između ostalih, provodi i razvojne projekte sufinancirane od strane javnih (državnih, regionalnih) i privatnih partnera. Hrvatsko industrijsko i tehnološko tržište dr. Kičić je pobliže upoznao radeći  kao stručnjak na projektima  razvoja offset programa za finsku tvrtku Patria Land Systems. Tijekom dosadašnje karijere,  razvio je stručne i upravljačke kompetencije u sektorima globalnog strateškog marketinga, financijskog planiranja projekata, poslovnog povezivanja , te spajanja i akvizicija. 

Profesionalno usavršavanje nadopunio je diplomom Executive MBA programa poslovne akademije Aalto Executive Education u Helsinkiju i Singapuru.