Novosti

EU OPEN FOR BUSINESS - INFO DAN

U Zagrebu, 26.09.2018. u hotelu Doubletree Hilton održan je EU OPEN FOR BUSINESS - INFO DAN u suradnji sa Europskom komisijom i Europskom poduzetničkom mrežom. Neke od tema su bile pristup financijama, mogućnosti širenja na nova tržišta te pronalaženje novih poslovnih partnera.

Praktična radionica iz proteomike, 16-17.10.2018. (Odgođeno za veljaču 2019.)

 BIOCentar Vas poziva na praktičnu radionicu:
„Analiza, identifikacija i kvantifikacija proteina spregnutim metodama tekućinske kromatografije i spektrometrije masa“
16. - 17.10.2018.

BIOCentar Vas poziva na praktičnu radionicu pod nazivom „Analiza, identifikacija i kvantifikacija proteina spregnutim metodama tekućinske kromatografije i spektrometrije masa“. Radionica je osmišljena s ciljem da polaznicima iz akademske zajednice i industrije približi mogućnosti primjene tekućinske kromatografije (LC) spregnute sa spektrometrijom masa (MS) u proteomici.

Poziv na praktičnu radionicu: "Uvod u metode plinske i tekućinske kromatografije" 15. - 17.05.2018.

28.03.2018.

BIOCentar Vas poziva na praktičnu radionicu pod nazivom “Uvod u metode plinske i tekućinske kromatografije”. Radionica je namijenjena polaznicima koji su početnici u instrumentalnim kromatografskim metodama kao i onima koji su zainteresirani za njihovo bolje razumijevanje. Možete odabrati želite li sudjelovati na predavanjima, praktičnim vježbama iz tekućinske ili plinske kromatografije ili na cjelokupnoj radionici. Broj polaznika je ograničen.