Novosti

Mrežom poduzetničkih potpornih institucija do rasta poduzetništva u cijeloj Hrvatskoj

ZAGREB, 30. listopada 2018. - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) održala je svečanu konferenciju povodom otvorenja pilot projekta „Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (eng. BOND – Business Organistions Network Development)“ vrijednog 7.012.151,60 kuna, cjelokupno financiranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

BIOCentar je posjetila delegacija Odbora za regionalni razvoj u Europskom parlamentu (REGI)

 
BIOCentar je 18.10.2018. posjetila delegacija Odbora za regionalni razvoj u Europskom parlamentu (REGI), kako bi se pobliže upoznala s uspješnim primjerima provedbe projekata sufinanciranih sredstvima iz EU fondova. Uz hrvatskog zastupnika u Europskom parlamentu gospodina Tonina Piculu, čiji je ured organizirao ovaj posjet, u delegaciji su bili njemačka eurozastupnica gospođa Constanze Krehl te britanski eurozastupnik gospodin Derek Vaughan sa suradnicima.
Dr. sc. Sanja Šale, članica Uprave i Direktorica za istraživanje i transfer tehnologije predstavila je članovima delegacije komercijalne aktivnosti i programe BIOCentra, te ih upoznala s dosadašnjim poslovnim rezultatima tvrtke.